НЕ БУДИ СПЯЩИТЕ, МОЖЕ ДА ИМ ХАРЕСВА ДА СПЯТ

November 12th, 2016

dream

Ако се ангажираш прекомерно с пълно участие и служене в света, ако в един момент решиш, че ти сам, със собствени сили си единствения, който може да помогне на неосъзнатите, бедни души, че ти  си този, който ще издигне „нещастниците“ на по-високо ниво – прекомерното ти усилие неизбежно ще бъде коригирано.

Впоследствие ще бъдеш възпиран, усмиряван, дори унизяван, за да бъдеш принуден да получиш помощта, която сам  опитваш да даваш. В резултат, в определени моменти може дори неправилно да приемеш, че си недостоен /да служиш/, и това ще продължи докато откриеш и последваш равновесието, докато поемеш по широкия път на сърцето.

Понякога, за да познае човешките преживявания в пълнота, човек първо трябва да почувства безбройните форми на болката и изолацията. Нужно е да разбираш и зачиташ различния за всеки човек, подходящ момент, естествен ритъм и насока, които са дадени на всекиго от Абсолютното. Само тогава можеш да доказваш и изразяваш съпричастието си.

~Райна Жечева – психолог, хипнотерапевт

Ако този текст ти харесва, отдели минутка и го сподели  с твоите приятели, за да бъде полезен и на тях. Благодаря ти!

Как още мога да ти бъда полезна? Разбери повече >>>

Ако искате да получавате по и-мейл последните публикации в сайта оставете и-мейл адреса си в празното място и натиснете "абонирай ме"

Категории: ИНСАЙТ, СТАТИИ | ключови думи: , , , , , , , , , ,

Напиши коментар