ПЪТЯТ КЪМ ВАШАТА НОВА СЪДБА

September 10th, 2020

Райна Жечева - психолог Варна; онлайн психолог; хипноза и хипнотерапия

Как така тайно очаквате в живота ви да се появи нещо различно, след като продължавате да имате едни и същи мисли, да вършите едни и същи действия, да преживявате все същите познати емоции ден след ден? Нима това не е дефиниция на лудостта?

Рецептите за успех в живота ни карат постоянно да търсим отговори и щастие извън себе си, докато истинските отговори и истинската радост е вътре в нас.

Където е съсредоточено вниманието, там е съсредоточена и вашата енергия. Насочете цялото си внимание към външния, материален свят и това ще бъде вашата инвестиция в реалността. И обратното, накарайте съзнанието си да разкрие по-дълбок аспект от вас самите и енергията ще разшири тази реалност.

И така, можете ли да повярвате в бъдеще, което още не можете да видите или преживеете със сетивата си, но за което мислите достатъчно в ума си и мозъкът ви се е променил така, сякаш преживяването вече се е случило преди физическото събитие във външната среда? Ако е така, мозъкът ви вече не само записва миналото, но и се е превърнал в карта на бъдещето. Всъщност, колкото повече формулирате поведението си в бъдещо събитие, толкова по-лесно ще ви бъде да осъществите новия начин на живот.

Когато ментално сте упражнявали дадена бъдеща реалност, докато мозъкът ви физически се промени така, сякаш е преживял събитието, и вие емоционално сте възприели новото намерение толкова много пъти, че тялото ви се е променило и отразява факта, че вече го е преживяло, почакайте… защото това е моментът, в който събитието ви намира! То ще дойде по начин, какъвто най-малко очаквате и без сянка от съмнение, че е произтекло от вашата връзка с по-висше съзнание- за да ви вдъхнови да го правите отново и отново. Средата вече няма власт над начина, по който мислите и чувствате, а обратното- начинът ви на мислене и чувстване контролира средата. Това е величието и то винаги е било във вас!

~ Използван източник: “Разчупете навика да бъдете себе си” – Джо Диспенза

Райна Жечева – психолог, хипнотерапевт

Ако тази статия Ви харесва, споделете я, за да достигне до повече хора и да бъде полезна и на тях.

Защо да ми се доверите и как още мога да бъда полезна?

>>>Разберете повече Тук >>>

Тук съм, за да се погрижа за Вашата болка!

Ще Ви помогна, да си помогнете.


za_men
 

 

Ако искате да получавате по и-мейл последните публикации в сайта оставете и-мейл адреса си в празното място и натиснете "абонирай ме"

Категории: СТАТИИ | ключови думи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напиши коментар