ХИПНОЗА – “СЪБУДИ СВОЯТА ВЪТРЕШНА СИЛА”

May 4th, 2020

Готови ли сте да започнете да гледате на себе си като на човек, способен да въздейства върху своята реалност в посоката, в която желае?

Тази Безплатна мини хипнотична сесия: “Събуди своята вътрешна сила” ще Ви помогне:

  • да успокоите тялото и съзнанието си
  • да получите вътрешен ресурс
  • да разрешите проблем
  • да преодолеете трудност или криза
  • да доближите и достигнете цел

Мини хипнотичната сесия е предварително тествана и подходяща за всеки.

/Виж също: Аудио хипноза за овладяване на натрапчиви мисли, тревожност и паник атаки./

За максимален ефект, отделете си време и място, където да се отпуснете и оставете тялото да заеме най-удобната за него поза. За по-добро качество на звука и по-дълбоко въздействие, слушайте записа на слушалки, веднъж дневно, в продължение на минимум една седмица, след което можете да се връщате към записа, толкова пъти колкото пожелаете.

Забележка:

Хипнотичните сесии на запис имат предимства и доказан ефект, но не са заместител на индивидуалната работа с хипнотерапевт.

Ако целта Ви е по-бърз, осезаем и гарантиран резултат, съобразен с индивидуалните Ви нужди, потребности и особености на личността, отделете време за индивидуална работа и среща с хипнотерапевт.

Какво Е и какво НЕ Е Хипнозата, както и какви са ПОЛЗИТЕ от нея, можете да разберете повече ТУК >>> ХИПНОЗА И ХИПНОТЕРАПИЯ

cd_hipnoza (3)

Райна Жечева – психолог, хипнотерапевт

Ако искате да получавате по и-мейл последните публикации в сайта оставете и-мейл адреса си в празното място и натиснете "абонирай ме"

Категории: asides, ВИДЕО КЛИПОВЕ, СТАТИИ | ключови думи: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напиши коментар