КОГАТО СЕ БОИШ ДА ОСТАНЕШ САМ

June 29th, 2015

alone

“Ние всички сме втъкани в платно от невидими връзки. Тази тъкан непрекъснато се променя и развива. Това поле е директно изградено  повлияно от нашето поведение и нашето разбиране. “

- Дейвид Бом

Да бъдеш сам, не означава, че нямаш връзка. На първо място вие винаги сте със Себе си. Второ, вашата душа ви дава това, от което имате нужда, било то връзка или свободно пространство.

Когато имате връзка, задачата е да общувате с душата на другия човек. Когато имате пространство, общувате със собствената си душа и Божественото присъствие във всички неща.

Можете да имате връзка с храна или телевизията, с вашето въображение, светло тяло, физическо тяло или с нефизически същества. Може да обичате хора, които все още не познавате.

Истината е, че е невъзможно да бъдете отделени от другите или да спрете да резонирате. Вие принадлежите към единно поле от създания, които вибрират на същата вълна като вас.

~ Пени Пиърс – “Честотата на вибрациите”

Ако този текст ти харесва, отдели минутка и го сподели  с твоите приятели, за да бъде полезен и на тях. Благодаря ти!

Как още мога да ти бъда полезна? Разбери повече >>>

Ако искате да получавате по и-мейл последните публикации в сайта оставете и-мейл адреса си в празното място и натиснете "абонирай ме"

Категории: МЪДРИ МИСЛИ, СТАТИИ | ключови думи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напиши коментар