РЕАЛНОСТТА – ЕНЕРГИЯ В ДВИЖЕНИЕ

May 2nd, 2015

reality1

Наистина ли искате онова, което вече имате в живота си? Или може би желаете съвсем друга действителност?

Каквото и да имате, каквото и да желаете, знайте, че всяко нещо в този видим свят е енергия, която има собствена честота на излъчване. Но ние не го осъзнаваме, не го забелязваме, защото основаваме представите си за реалността, опирайки се на онова, което ни съобщават за нея нашите сетива, органи и чувства.

Заобикалящата ни действителност е холограма, чийто вид се променя в зависимост от ъгъла на зрение, под който я гледаме. Само, че за разлика от холограмата действителността има безкрайно много проявления.

Реалността е енергия в движение, където всичко препуска с невероятно висока скорост. Всичко, което виждаме, чуваме, опитваме на вкус и усещаме, са енергии с определена честота на излъчване. И всичко това се е появило в дадената форма благодарение на мисловната ни енергия, както и на мисловната енергия на онези, които са били в този свят преди нас.

Видимото от нас настояще се променя във всяка милиардна част от секундата, променя се през цялото време. Няма нищо статично и твърдо и колкото повече мислите за настоящето като за нещо гъвкаво и пластично, толкова повече му позволявате да се променя.

Ако наистина желаете да живеете щастлив и радостен живот, започнете да се фокусирате и задържате вниманието си върху енергийните параметри на желаните от вас неща и събития.

Вярно е, че във всеки един момент от нашия живот има некрасиви  и неприятни явления, но има и такива, които притежават красота и чистота.

Позволете си да откривате красивото и интересното във всеки миг!

~Пьотър Рубльов – “Психология на вълшебството”

Ако този текст ти харесва, отдели минутка и го сподели  с твоите приятели, за да бъде полезен и на тях. Благодаря ти!

Как още мога да ти бъда полезна? Разбери повече >>>

Ако искате да получавате по и-мейл последните публикации в сайта оставете и-мейл адреса си в празното място и натиснете "абонирай ме"

Категории: СТАТИИ | ключови думи: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напиши коментар