ОБИЧАМ СЕБЕ СИ – ЛУИЗ ХЕЙ

March 26th, 2015

Обичам себе си и затова се грижа с любов за тялото си. С любов го храня и то откликва с любов, изпълнено с жизненост и енергия.

Обичам себе си и затова си осигурявам удобен дом, който задоволява моите нужди и в който е радост да се живее. Изпълвам неговите стаи с вибрациите на любовта, така че всички, които влизат в тях, включително и аз самият, да почувстват тази любов и да бъдат подхранвани от нея.

Обичам себе си, затова работата ми е такава, че изпитвам истинска радост от нея и тя оползотворява всичките ми творчески способности и таланти.    Обичам хората, с които работя и заради които се трудя, те също ме обичат и доходите ми са добри.

Обичам себе си и затова мисля и се отнасям с любов към всички хора, тъй като зная, че онова, което давам, се връща при мен в увеличени размери. Привличам само любящи хора към своя свят, защото те отразяват това, което представлявам самият аз.

Обичам себе си и затова прощавам и напълно се освобождавам от миналото и от всички досегашни преживявания и съм свободен.

Обичам себе си, затова обичам всичко в настоящето, преживявам всеки момент като добър и знам, че бъдещето ми е щастливо, радостно и сигурно, защото аз съм любимо дете на Вселената и тя се грижи за мен с любов в този момент и завинаги. Така да бъде.

~Луиз Хей

 

Искаш ли още вдъхновяващи и полезни статии и материали от мен , запиши се и стани VIP абонат, за да получаваш най-новите новини и информация, свързани с темите, които те интересуват.

Ако този текст ти харесва, отдели минутка и го сподели  с твоите приятели, за да бъде полезен и на тях. Благодаря ти!

Получи Безплатно книгата (1)

cover_rionamorgan

Ако искате да получавате по и-мейл последните публикации в сайта оставете и-мейл адреса си в празното място и натиснете "абонирай ме"

Категории: asides, ВИДЕО КЛИПОВЕ, МЪДРИ МИСЛИ | ключови думи: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напиши коментар