ОБАЯНИЕТО НА ДУШАТА – ТАЙНАТА НА ПРИВЛЕКАТЕЛНОСТТА

February 9th, 2015

Райна Жечева - психолог - гр.Варна. Един сайт за психология и личностно развитие RionaMorgan.comВ какво се крие тайната на чаровните личности?

Те са изхвърлили от главите си негативните слайдове и са поставили там позитивни. Обаянието е взаимна любов на душата и разума. Чаровната личност е в състояние на празник на душата, наслаждава се на живота и се къпе в любовта си, без намек на самовлюбеност.

Околните чувстват точно това усещане за празник. Такива хора са много малко, но вие можете да влезете в числото им. Затова е необходимо да се обърнете към душата си, да обикнете себе си и да поемете по пътя към своята цел. Ще се променят не само личните ви качества, дори тялото ви ще стане по-привлекателно, лицето – по-симпатично, а усмивката – чаровна.

Тайната на привлекателността се състои в единството между душата и разума. Когато човек е доволен от себе си, когато обича себе си и се занимава с любима работа, от него като че ли струи вътрешна светлина – той живее съобразно със своето кредо. Точно това не достига на хората, ето защо са привлечени от подобна личност като нощни пеперуди към лампа.

На енергиен план обаянието се проявява като чисто излъчване на единството между душата и разума. Като тренирате енергетиката си, вие развивате у себе си необичайни способности да влияяте на хората и да предизвиквате симпатията им. Личността с излишък от свободна енергия ражда интереса и благоразположението на околните. Ако все още ви е трудно да се обичате безусловно, правете енергийна гимнастика, като същевременно твърдите мисъл-формата: „Преизпълвам се с енергия. Имам мощна енергетика. Светя с енергията на любов и обаяние. Аз съм чист енергиен извор. Хората усещат моята енергетика и изпитват симпатия към мен.“

Когато видите, че хората наистина ви симпатизират, не забравяйте да констатирате мислено, че техниката действително работи. Тази констатация е необходима на разума, защото той вечно се съмнява: „Нима съм способен на това?“

~Вадим Зеланд

Ако този материал ви е харесал, моля отделете минутка и го споделете с вашите приятели, за да бъде полезен и на тях. Благодаря Ви!

Ако искате да получавате по и-мейл последните публикации в сайта оставете и-мейл адреса си в празното място и натиснете "абонирай ме"

Категории: МЪДРИ МИСЛИ, СТАТИИ | ключови думи: , , , , , , , ,

Напиши коментар