ДАРЪТ НА ПРИЕМАНЕТО

March 3rd, 2012

Приемете всичко, което сте били – защото винаги сте давали най-доброто от себе си предвид разбиранията си в даден момент. И всичко онова, което сте вършили, е направило възможни светлите перспективи пред вас днес.

Приемането означава да си простите грешките. Това е възможно, само ако вече сте поели пълната отговорност за живота си – което не значи да се гневите или разочаровате себе си. Значи само да осъзнаете,че винаги сте държали и следователно винаги ще държите кормилото на своя кораб. Значи дори и да не сте схванали докрай всяко свое преживяване, да го признаете за свое творение.

Простете си чрез разбиране – разбиране, че не сте тук, за да бъдете съвършени, а за да преживеете човешкото приключение, част от което на този етап на цивилизацията ни е да се лутаме из мрака в търсене на смисъл на нещата. Поемете отговорност и се приемете и по този начин си дайте властта да промените всичко, което в момента не ви харесва.

Няма значение как сте били отхвърляни, нито колко труден е бил животът ви, нито колко тежко смятате, че сте се заблуждавали, че сте оскърбени и насилвани… Днес сте готови за величие!

Стигнали сте дотук и при уроците, които сте научили и истините, които сте открили, най-хубавото за вас предстои.

~ Майк Дули

Ако тази статия ви е харесала, моля отделете минутка и я споделете с вашите приятели, за да бъде полезна и на тях. Благодаря Ви!

 

Ако искате да получавате по и-мейл последните публикации в сайта оставете и-мейл адреса си в празното място и натиснете "абонирай ме"

Категории: МЪДРИ МИСЛИ, СТАТИИ | ключови думи: , , , ,

Напиши коментар