В КАКВО ВЯРВАТЕ – КАКВА Е ВАШАТА НАЙ-ДРЪЗКА МЕЧТА?

January 15th, 2012

Повечето мечти звучат и изглеждат нереалистично, поне отначало. От практическа гледна точка моментът никога не е подходящ и човек рядко смята, че може да си го позволи.

В какво вярвате? Можете ли да погледнете към реалността и да видите мечтаното там? Какво би ви накарало да повярвате, че е възможно?

Опитайте следното:

Изберете си мечта-цел, която би могла да задоволи копнежа ви. Не е необходимо да знаете дали ще се получи или дори дали в крайна сметка тъкмо това ще искате да правите. Но намирането на цел ще осигури посока на съкровеното ви желание. Ще положи началото на процес на изследване и ще осигури тласък за откриването на дейностите, които накрая ще ви отведат до желаното място. Ако с дадена цел стигнете до задънена улица, изберете си нова.

Избирайте понякога нагласата: “Просто ще проверя, после ще видим”. Този подход действа, тъй като дори нещата да не се получат по предварително начертания план, виждате какво се случва и разбирате каква трябва да бъде следващата ви стъпка.

Открийте някаква “котва” за мечтите си и я дръжте в себе си или в близост. Може да бъде снимка, картина, предмет или някакъв символ на избраната от вас цел за внасянето на желаното в живота ви.

Повярвайте, че е възможно. Удивително е какво може да се случи, когато допуснете възможността да се случи.

~ Райна Жечева – психолог, хипнотерапевт

Ако този текст ти харесва, отдели минутка и го сподели с твоите приятели, за да бъде полезен и на тях.

Ако търсиш конкретно решение, ако искаш да познаваш себе си, ако искаш да следваш сърцето си, ако не знаеш откъде да започнеш, разбери как можеш да постигнеш повече успех и удовлетворение в областите, които те интересуват Тук:

ОПОЗНАЙ СЕБЕ СИ

ПРИКЛЮЧЕНИЕТО ДА ОТКРИЕШ СЕБЕ СИ

Ако искате да получавате по и-мейл последните публикации в сайта оставете и-мейл адреса си в празното място и натиснете "абонирай ме"

Категории: СТАТИИ | ключови думи: , , ,

Напиши коментар