ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИ С ПСИХОЛОГ

new_OK

“Има само едно пътешествие. 

Навлизането навътре в себе си.”

-  /Райнер М. Рилке/

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИ  ЗА СЕБЕПОЗНАНИЕ И ЛИЧНА ПРОМЯНА?

Може би вече усещаш импулса и си взел твърдото решение да поемеш живота си в свои ръце. Когато имаш яснота и отговорно отношение по отношение на себе си, желанията си и онова, което ти се случва, е възможно да започнеш да създаваш живота, който желаеш във всички възможни посоки на развитие.

И преди да продължим нататък ти предлагам първо да си дадеш малко време и да си отговориш на няколко въпроса, като бъдеш напълно откровен със себе си. Направи го от позицията на собствената си дълбока, автентична същност, защото това ще ти помогне да получиш ясното разбиране за мястото, където се намираш в момента и посоката, в която искаш да поемеш от тук нататък.

 • Кога за последно почувства, че имаш силата да владееш себе си и живота си?
 • Стресиран ли си? Неудовлетворен, безпомощен, объркан, отчаян, депресиран?…
 • Познаваш ли себе си, своите вярвания, нагласи и светоглед и как те влияят на потока на възприятието ти и върху онова, което допускаш да се превърне в реалност в живота ти?
 • Владееш ли себеизразяването си в пълна степен?
 • Успяваш ли да реализираш пълния си потенциал, умения и таланти в света?
 • Откри ли вече своята страст? Следваш ли я?
 • Получаваш ли всичко, от което се нуждаеш? Задоволени ли са емоционалните и материалните ти потребности?
 • Удовлетворен и радостен ли си в отношенията си, успяваш ли да се свържеш пълноценно с другите, така че да се чувстваш цялостен и щастлив?

Възможно е вече да имаш тази яснота и успешно да си предприел необходимите стъпки и действия в своето развитие. Ако е така, те поздравявам! Можеш да пропуснеш информацията, която следва оттук нататък.

Ако обаче все още търсиш:

 • ясни насоки в живота си
 • нови и по-адекватни и адаптивни методи и стратегии за справяне в проблемни области
 • начини за преодоляване на вътрешни дефицити, блокажи и травми
 • повече прозрения за връзките си с другите
 • развитие и усъвършенстване на собствените умения и таланти
 • разгръщане на личната сила
 • или дори отприщване на творческия ти потенциал

тогава онлайн консултирането за себепознание и лична промяна, чиито преимущества ще ти разкрия след малко, може да ти бъде от полза и да увеличи успеха и удовлетворението ти във областите, които те интересуват.

button1

КАКВО ЩЕ ПОСТИГНЕШ И КАК КОНСУЛТАЦИИТЕ ЗА СЕБЕПОЗНАНИЕ И ЛИЧНА ПРОМЯНА ЩЕ ТИ БЪДАТ ОТ ПОЛЗА?

 • Ще придобиеш способността да познаваш и управляваш чувствата си и да ги изразяваш в адекватна форма. Ще се научиш как да владееш емоции като тъга, страх, раздразнителност, гняв, меланхолия, болезнена ревност, желание за маниакален контрол, чувство за вина и т.н.
 • Ще усвоиш безопасни и ефективни стратегии за справяне с психологически състояния от дребните неразположения, стрес на работното място или в семейството, умствена и физическа умора, комплекс за малоценност и др… до сериозните емоционален срив, зависимости, паник атаки, безсъние, депресивни състояния и т.н.
 • Ще откриеш нови начини за самостоятелно решаване на проблеми и справяне с кризите в съвременния живот – неподходящи връзки, преодоляване на раздяла, загуба на близък, развод, синдром на родителското отчуждение и др.
 • Ще можеш да оставиш травматичните си преживявания в миналото и да се освободиш от тях.
 • Ще придобиеш позитивна и жизнеутвърждаваща нагласа чрез изграждане на здрава самооценка, придобиване на самоувереност и самоконтрол.
 • Ще развиеш и подобриш социалната си компетентност за ефективно междуличностно общуване и създаване на стабилни връзки.
 • Ще се научиш да не пилееш време и енергия в безполезни мисли и действия.
 • Ще бъдеш по-буден и чувствителен за детайла и нюанса на специфичните си преживявания.
 • Ще разгърнеш творческия си потенциал, ще увеличиш креативността си и ще реализираш личната си сила в света.
 • Ще придобиеш психологически умения за себепознание и цялостно самоосъзнаване.

 

КАКВИ СА ОСНОВНИТЕ ПРЕДИМСТВА НА ОНЛАЙН КОНСУЛТИРАНЕТО ЗА СЕБЕПОЗНАНИЕ И ЛИЧНА ПРОМЯНА?

Доказано е, че онлайн консултирането набира все по-голяма популярност при разрешаването на житейски проблеми. Последни проучвания показват, че комуникацията от разстояние не пречи на установяването на дух на доверие, разбиране, както и върху използването на основните техники в консултирането. Ето какви са основните преимущества на онлайн консултирането:

 • Достъпност
 • Живееш извън рамките на България
 • Населеното място, в което се намираш не предоставя възможност за работа с психолог
 • Липсва ти достатъчно свободно време
 • Ти си родител с малко дете и др.
 • Удобство – получаваш помощ и подкрепа в позната обстановка и комфорта на собствения си дом.
 • Свобода на избора – не е нужно да посещаваш специалист, наличен само в рамките на населеното място, където живееш.
 • Икономия на време – не е нужно да прекарваш часове от живота си в пътуване към кабинета на психолога и обратно.

 

yyy

КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ЗА ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИТЕ  ЗА СЕБЕПОЗНАНИЕ И ЛИЧНА ПРОМЯНА И КАК ПРОТИЧА ЕДНА СЕСИЯ?

Ако все още си задаваш въпроса: Помага ли „чудото“ – онлайн консултиране? Ще ти отговоря утвърдително: Да, помага! В моята практика, активно работя с хора от различни градове на страната, както и извън България. За жители, извън пределите на страната, се оказва изключително удобна възможност, поради липсата на езикова бариера и достъпност в цените на услугата. Досегашният ми опит показва, че ако имаш желание и мотивация, разстоянието не е пречка.

Сигурно се досещаш, че консултирането онлайн е свързано и с някои неудобства, едно от които е лишаването на клиента и психолога от важна част от информацията, свързана с невербалното общуване. Този вид консултиране не е подходящ и при психопатологии и сериозни личностови разстройства. Въпреки това, психологичната работа онлайн е ефективна и ползотворна и при достатъчно високо ниво на мотивация от двете страни, може да доведе до удивително добри резултати. Само си представи резултатите в собственото си развитие, които можеш да постигнеш, без дори да помръднеш от мястото си.

И ако вече си убеден в предимствата, преимуществата и ползите, които можеш да имаш от онлайн консултациите за себепознание и лична промяна, не губи време и се свържи с мен чрез формата за контакт, за да поговорим и/или уговорим консултация в удобно за двете страни време.

За целта ще ти е необходим Скайп с камера. Ако нямаш, регистрацията става лесно, бързо и не отнема много усилия. Сесията протича под формата на конфиденциален разговор и е в рамките на един час. В първата консултация ще изясним ситуацията и трудностите пред които си изправен. Ще изработим ясен план и стратегия за справяне. Честотата и продължителността на срещите са строго индивидуални. Понякога проблемите са трупани с години и е необходимо повече време за отработването им – в тази връзка те моля да си дадеш нужното търпение.  Важно е да осъзнаваш, че промяната не се случва изведнъж и вероятно ще е необходима повече от една сесия, за да получиш не само нужната яснота, но и да постигнеш трайните и конкретни резултати към които се стремиш.

В хода на работата ни, ще те подкрепям и съдействам да опознаеш себе си в съответствие с индивидуалните  ти  потребности, цели и ценности, така че да реализираш потенциала си и да постигнеш желаните промени. Това, което няма да получиш от мен са готови рецепти и съвети. Ще ти задавам насочващи въпроси и ще ти покажа начини, техники и методи за самостоятелно справяне. Ще изисквам от теб да свършиш твоята част от работата, която се изразява в домашни задания и/или конкретни практически задачи, които ще ти поставям и ще е необходимо да изпълниш самостоятелно.

Всички ние имаме необходимите ресурси и потенциал за справяне, ти също… И ако в момента не виждаш своите отговори и решения, това не означава, че не съществуват. Те са там, вътре в теб и една дълбока част от твоята същност знае това. Нужно ли е да бъдат спъвани живота и собственото ти развитие поради незнание, липса на увереност и неадекватни стратегии за справяне? Докъде ще стигнеш утре, ако още днес не вземеш мерки? Ако ми се довериш можем заедно да извървим пътя на собственото ти самоосъзнаване, защото всеки от нас заслужава да получи най-доброто от живота си.

Можеш да заявиш своята онлайн консултация за себепознание и лична промяна още сега от тук:

button2

Чувстваш ли, че е настъпило времето да вземеш нещата в свои ръце? Искаш ли най-после да започнеш да създаваш живота, който желаеш, във всички възможни посоки на развитие?

Можем да го направим заедно!

ключови думи: , , , , , , , , , , , ,